Filtreleri Temizle
Yazar
Bilal Civelek

Kategoriler

Kampanya ve İndirimler

Fiyat Aralığı

TL
-
TL

Yazar

Mağaza Puanı

0 10
Tüm mağazalar

Mağaza

Başka bir kelime deneyin

Yayınevi

Başka bir kelime deneyin

Baskı Sayısı

Başka bir kelime deneyin

Kargo Seçenekleri

Bu ürünler, 1-2 iş günü içinde kargoya verilir.
1 iş günü içinde gönderim yapan, düzenli satış yapan,
yüksek puana sahip mağaza.

Ürün Puanı

5 yıldız
4 yıldız ve üzeri
3 yıldız ve üzeri
2 yıldız ve üzeri
1 yıldız ve üzeri

Bilal Civelek Kitap

için 29 sonuç bulundu.
Akıllı sıralama nasıl çalışır? Arama ile uygunluk, satış miktarı, satıcı ve ürün puanı, teslimat avantajları, popüler kategoriler, ürüne ait reklam gibi kriterler belirleyici olabilmektedir.

Konum Seç

Bilal Civelek

Bilal Civelek 1 Ocak 1963 tarihinde Elazığ’da doğmuştur. İlk, orta ve liseyi Elazığ’da okuyan yazar, daha sonra lisans eğitimini Çukurova Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamıştır. 1980 yılında lisans eğitimini tamamlayan Bilal Civelek daha sonra Elazığ Lisesi’nde öğretmenlik yapmıştır. Diyarbakır, Ordu ve Gebze’de de görev yapan yazar, Stuttgart'ta Türkçe ve Türk Kültürü öğretmenliği yaptı. Yüksek lisans eğitimini Almanya’da tamamlayan yazarın birçok eseri bulunmaktadır.

Bilal Civelek Kitapları

Türkiye’de Almanca öğretmenliği yapan Bilal Civelek Güneydoğu’da görev yaparken kitaplarını yazmaya başlamıştır. Günışığı ve Yeniçağ gibi gazetelerde de köşe yazarlığı yapan yazarın, kitaplarındaki akıcı anlatım tarzıyla okuyucularını etkileyen ve ilk kitabı olan Bir Nefeste Güneydoğu ve Suyu Yıkayan Bilge, gibi kitapları en popüler eserleridir. Bilal Civelek Suyu Yıkayan Bilge kitabını 2012 yılında yayımlamıştır. Kitap felsefi bir roman olma özelliğini taşır. Bilal Civelek Bilgeyi yaşadıkça kirlenen insanı, temizleyen olmakla tanımlar. Yazara ait yayımlanmış diğer kitaplar ise şu şekildedir; Dokunmayın Portakalime (2004), Derdo (2006), Beyaz Kıyamet (2008), Duanın Gücü (2009), Mutluluğun Şifresi (2009), Kurulmamış Hayaller (2010), Kalbim Sende Kaldı (Boris’in Sırrı) (2011), Mustafa Kemal’in Kuşları 2013), Dert Etme Allah Biliyor (2014), Sükut (2015), Yürü Ya Kulum (2015), Kâfi (2016), Allaha Bırak Olmuş Bil (2017), Allah Bilsin Yeter (2017), Tennure (2018), Dert Etme Sabret (2019), Kelebeğin Günlüğü (2019).

Bilal Civelek Kelebeğin Günlüğü

Bilal Civelek bu eserinde Çağla isimli ana karakterin, annesinin erken ölümüyle, genç yaşında hayata atılmak zorunda kalmasını anlatır. Çağla’nın karşılaştığı bütün zorlukların üstesinden gelmeye çalışmasını anlatmaktadır. Kitap boyunca Çağla’nın başına gelen zorlukları ve hiçbir zaman pes etmemesini görürüz. Kitabın başlarında kelebeğin üç sırrından birini veren yazar, kitap bitene kadar okuyucularını meraklandırır ve Çağla’nın rüya ile gerçek arasında yaşadığı yolculukların heyecanla takip edilmesini sağlar. Bilal Civelek Sükut adlı kitabında ise Yunus Emre’nin yolculuğunda, Hacı Bektaşi Veli, Mevlana ve Tapduk Emre ile olan ilişkisini anlatmaktadır. Kitaptaki akıcı ve naif dil, sadece Yunus Emre’nin yolculuğu olmaktan çıkıp okuyucuların kendi iç yolculukları haline dönüşmesini sağlamaktadır. Bilal Civelek Kurulmamış Hayaller isimli kitabında iki kültür arasında sıkışmış olan insanların yaşadığı zorlu olayları konu edinir. Yazarın sürükleyici ve akıcı bir anlatımını bu kitapta da görürüz. Bilal Civelek bu eserinde gerçek bir hayat hikayesini kaleme almış ve okuyucuların beğenisine sunmuştur.

Bilal Civelek Yürü Ya Kulum

Bilal Civelek tasavvuf felsefesini konu edindiği ilk olarak Nisan 2015 yılında yayımlanan Yürü Ya Kulum: Huzur Sende Allahım kitabında dünya ve ahirete bakış açısını genişletiyor ve manevi huzurun nerede olduğuna dair okuyucularına ışık tutuyor. Hakk’a yönelmeyi, hakk ile yaşamayı ve hakk’ı hayata ortak etmeyi anlatan bu kitap, ayet ve hadislerden örneklerle, okuyucusuyla sanki ilahi bir sohbet ediyor. Kitap içerisinde bulundurduğu küçük kıssa ve hikayelerle de yaşamdan dersler veriyor. Eserlerinde insanın iç dünyasını, hayal dünyasını ve gerçekle buluşmasını felsefi bir pencereden inceleyen yazar, okuyucuların edebiyatın ve maneviyatın birleşiminde aydınlığa erişmesine yardımcı oluyor. Sükut isimli kitabında, Yunus Emre’nin Elif Lam Mim yolculuğunu etkileyici bir dille kaleme alan Civelek okuyucularını da bu yolculuğa ortak ediyor. Hacı Bektaşi Veli, Mevlana ve Yunus Emre’nin yollarının kesiştiği bu kitap, günümüzdeki tasavvuf kitapları içerisinde öne çıkmaktadır. Kitaplarında genel olarak, bahsettiği konularda birçok bilgi veren yazar, sürükleyici ve etkileyici anlatımıyla, okuyucuların zamanın nasıl geçtiğini anlamamasını sağlıyor.