“Uğurlu Kütüphane”de 11 gün boyunca birbirinden değerli 13 yazarı ağırladık.
Bize uğur getiren tüm yazarlara bir kez daha teşekkür ederiz.

Bahadır Yenişehirlioğlu Ahmet Cemal Azra Kohen Merve Yıldırım (Zodi) Alya Öztanyel Özlem Denizmen Ersin Karabulut Yalvaç Ural Adem Güneş Aret Vartanyan Talha Uğurluel Buket Uzun Okay Tiryakioğlu

.Uğurlu Kütüphane’ye konuk olan yazarların kitaplarına buradan ulaşabilirsiniz.
Canlı yayın videolarını izlemek isteyenleri ise şöyle alalım.

Yazarlarla Uğurlu Kütüphane’de Buluşun!

Uğurlu kütüphane söyleşisine katılan yazarlar arasında halklar ve toplumlar üzerine araştırma çalışmaları ve romanları bulunan Bahadır Yenişehirlioğlu; usta yazar ve çevirmen Ahmet Cemal; Fi isimli eseri ile tanınan yazar Azra Kohen; sosyal medya fenomeni ve Siyah Kelebek’in yazarı Merve Yıldırım; girişimci ve iş kadını kimliği ile bilinen Özlem Denizmen; Karanlığın Çağrısı, Kuşatma 1453, Kanuni, Yavuz gibi tarihi romanları ile okurların ilgisini çeken Okay Tiryakioğlu; çizgi romancı ve Uykusuz dergisinin ünlü çizeri Ersin Karabulut; Gerçekten Yaşıyor Musun?, Sen ve Ben, Bir Nefes İstanbul gibi eserlerin usta yazarı Aret Vartanyan; özellikle çocuk edebiyatı alanındaki eserleri ile tanınan usta yazar Yalvaç Ural; gezi rehberi yazarı Talha Uğurluer; eserleri birçok dile çevrilen usta roman ve öykü yazarı Buket Uzuner yer aldı. 16-30 Kasım tarihlerinde hafta içi her gün saat 11.00’da başlayan canlı söyleşi etkinliğinde, sizin de katılımınızla yazarlarımız söyleşilerini gerçekleştirdi. Yazarlarımızın söyleşilerinin gerçekleştiği canlı yayının ardından sizlerin Twitter üzerinden sorduğu soruları yanıtladı. Siz de hayranı olduğunuz yazarları n11.com Youtube kanalı aracılığı ile dinleyebilir, merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz.

Artık Kitap Okumak Daha Keyifli

Kitap okumak sizin için hayatın vazgeçilmezlerinden biriyse, kitap aksesuarlarından yardım alarak okumayı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Havanın erken karardığı akşamlarda eve giderken vaktinizi değerlendirmek isterseniz hemen LED ışıklı okuma gözlüğünden satın alabilir ve kimseyi rahatsız etmeden karanlık ortamlarda rahatça kitabınızı okuyabilirsiniz. Okuma gözlüğü çeşitlerini incelemek ve okuma gözlüğü fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz hemen ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Karanlıkta kitap okumanıza yardımcı olacak ürünlerden bir diğeri de LED ışıklı tasarlanan kitap ayracıdır. Kitap arası okuma lambası olarak da bilinen bu ürünün kullanımı son derece kolaydır. Karanlıkta kitap okumanızı kolaylaştıracak ürünlerden bir diğer de e-kitap okuyucularıdır.

Kitaplarınız sizin için değerliyse, zarar görmemeleri için kitap kılıfı kullanabilirsiniz. En yeni kitapları ve en çok satan kitapları merak ediyorsanız hemen sayfamızı inceleyebilir, okumak istediğiniz ve merak ettiğiniz kitapları anında satın alabilirsiniz. Kitaplar aynı zamanda en değerli hediyeler arasında yer alıyor. Sevdiklerinize hiç unutmayacağı bir hediye almak isterseniz tercihinizi kitaptan yana kullanabilirsiniz. Kitap okuma keyfinizi katlamak için kitap ayracı çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.